Web-sivut ja verkkokaupat

Oli kyseessä sitten olemassa olevan sivuston kasvonkohotus tai täysin uusi sivusto, voit uskoa työn käsiimme. Teemme sivuston graafisen suunnittelun, teknisen toteutuksen tai molemmat, tilanteen ja tarpeen mukaan.

Sisällönhallintajärjestelmällä julkaisu helpoksi

Nettijulkaisun pimeällä keskiajalla yritysten viestintäosastoilla tuskasteltiin editorilla tai käsin muokattavan html:n ja ftp-ohjelmien kanssa. Nykyään aineiston julkaiseminen netissä on kuitenkin lasten leikkiä kunhan sivusto on toteutettu sisällönhallintajärjestelmällä (englanniksi CMS, eli Content Management System).

Sisällönhallintajärjestelmällä sisällön ja sivujen rakenteen päivittäminen käy helposti pelkällä nettiselaimella mistä päin maailmaa tahansa. Helpoimmillaan uutispäivitykset voi hoitaa lähettämällä sähköpostia tiettyyn osoitteeseen! Helppo käyttö madaltaa kynnystä sivujen päivittämiseen ja saa yrityksen viestinnän uuteen web-2.0 -kukoistukseen.

Käytetyimpiä sisällönhallintajärjestelmiä ovat WordPress, Drupal ja Joomla.

Tuotteet kaupaksi maailmanlaajuisesti verkkokaupalla

Markkina-alueen laajennus käy nykyaikana helpoiten verkkokaupan avulla. Netin kautta tehtävät ostokset ovatkin kasvussa vuosi toisensa perään. Tyylikkään, käytettävän ja luottamusta herättävän verkkokaupan avulla on helppo tavoitella uusia myyntiennätyksiä.

Meillä on käytännön kokemusta mm. Clovershopista sekä Wosbeestä.

Piki Digital small logo Piki Digital 2003 - 2018